Trenger du dekaler?

Messingmodeller har tilbudt dekaler siden 1990-tallet. I sortimentet finner du en rekke ferdige dekaler til NSB, Vy, NSB Gods, CargoNet, Flåmsbana, Ofotbanen, TKAB og en rekke biler og skilter.

Mye av det som finnes, er ikke lagt inn i nettbutikken. Ta kontakt dersom du ikke finner det du leter etter, eller har egne ønsker.

Du kan også bestille dekaler som ikke finnes i sortimentet direkte her.

  Pimp opp din Lima El 14!

  Har du en Lima El 14? Med noen enkle detaljer blir den et forbilleldlig innslag på anlegget!

  I nettbutikken kan du kjøpe speil, vindusgitter, aluminiumsrammer, gitter til takoppbygg, bufferplater og detaljer til vognkasse, bremseslanger og 1000V-kontakter. Her finner du også maling og dekaler.

  SB Modellbau selger Faulhaber-motorer. Send dem en forespørsel på artikkelnummer 21023 via //sb-modellbau.com.

  NMj selger også løse ploger og pantografer som lett kan tilpasses til Limas El 14.

  Nyheter 2020

  Det kommer stadig flere nyheter i nettbutikken. På grunn av Koronasituasjonen vil det ta litt tid før varene ankommer lager, men flere er under produksjon. Flere ferdigmodeller er også under utarbeidelse, men levering av de to som er på gang nå prioriteres før flere annonseres. Følg med på våre nettsider og Facebook for oppdatering.

  Teakvogner i mange varianter

  Nå finner du også vindusgitter til el 11 og el 14, samt gitter til di3 i N-skala i nettbutikken. Vindusrammer til både Di 3 og El 14 er nå også på lager. Hele 9 ulike teakvogner er i sortimentet, deriblant Eo 119 spisevogn, A20 990, Xco internvogn 991, BEo3a spisevogn, Ao2d salongvogn 581Ao kongevogn, sovevogn WLABo1a, sovevogn WLBo1a og Xco internvogn uten dører i ene enden. Dekaler og vindusglass følger med. Varene kan bestilles i nettbutikken.