Motorvogn BM 65

Som vi tidligere har annonsert i MJ-bladet jobber vi med å lage motorvogn BM 65a i modell.

Vi vil prioritere å lage ferdig de tidligere annonserte prosjektene før vi kan love når denne motorvognen er leveringsklar, men mottar gjerne allerede nå reservasjoner. Hvis etterspørselen er stor nok, vil vi også lage tilhørende mellom- og styrevogner i teak og motorvogn bm 65b.

Motorvognen vil ha støpt tak, innredning og understellsdetaljer. Vognkassen, understell og boggier vil være i messing. Vognen vil drives av en motorboggi som kan trekke inntil to vogner. Om ønskelig kan vognen suppleres med en ekstra motorboggi. Digitalisering, lyd og lys må hver enkelt selv fremskaffe, men dette skal være relativt enkelt å montere på disse motorvognene.

En sped begynnelse av prototype på BM 65a..

Første prototype av bm 65a med motorboggi

Benytt derfor skjemaet under om du er interessert, eller send en epost til hvor du forteller om du er interessert i 65a eller 65b, samt om du er interessert i tilhørende mellom- og/eller styrevogn. Oppgi også hva du kan være interessert i å betale for en ferdig modell av motorvogn, da vi vurderer å lage et lite opplag ferdigbygde motorvogner.