Flere store nyheter i 2018

I 2018 kommer vi med flere store nyheter. Den første nyheten blir presentert i februar, og vi gleder oss til å legge den ut. Glemt er heller ikke produkter vi har jobbet lenge med.  I 2018 vil vi endelig kunne levere flere av de allerede annonserte produktene. Følg med!

Teakvogner i mange varianter

Nå finner du også vindusgitter til el 11 og el 14, samt gitter til di3 i N-skala i nettbutikken. Vindusrammer til både Di 3 og El 14 er nå også på lager. Hele 9 ulike teakvogner er i sortimentet, deriblant Eo 119 spisevogn, A20 990, Xco internvogn 991, BEo3a spisevogn, Ao2d salongvogn 581Ao kongevogn, sovevogn WLABo1a, sovevogn WLBo1a og Xco internvogn uten dører i ene enden. Dekaler og vindusglass følger med. Varene kan bestilles i nettbutikken.

Kun få byggesett igjen!

Vi har nå kun svært få byggesett igjen av motorvogn type 70. Støpeformene er slitt ut, så vi kommer ikke til å lage flere i denne omgang. Settene inkluderer ferdig bøyede vognkasser i messing, drivverk, innredning og alle deler som skal til for å få en kjøreklar modell. Settet er meget enkelt å bygge og kan bestilles i her i nettbutikken »

Type 70 serie 1-2

Prøvemontering av takdetaljer på motorvogn BFM 70

Prøvemontering av takdetaljer på motorvogn BFM 70

Byggesettet er komplett med vognsider, innredning og understellsdetaljer.

Byggesettet er komplett med vognsider, innredning og understellsdetaljer.