Nyhet: BFS 65 ferdigmodell

Messingmodeller har gleden av å tilby en unik ferdigmodell i HO av NSBs styrevogn BFS 65 type 4 (”ubåt”). Ferdigmodellen leveres våren 2019 og må bestilles innen 31. desember!

Vogntypen gikk som 2. klasse lokaltogvogner med konduktøravdeling og førerplass, i lokaltog med både BM 65 og 67 som trekkraft.

Disse nostalgiske lokaltogene var i ordinær trafikk fra 1940 til slutten av 1970-tallet.

NB! Engangsserie. Forhåndsbestillinger mottas kun i nettbutikken frem til 31. desember. Levering våren 2019.

Etter dette settes produksjonen i gang, og det vil kun bli laget det antall som er forhåndsbestilt. Benytt deg av anledningen til å skaffe denne unike styrevogna i modell du også!

– Eksakt HO skala 1:87
– Komplett med innredning
– Detaljert understell
– NEM eikehjul
– NEM-kobbel
– Fungerende kjørelys
– Flere ulike nummervarianter

Flere store nyheter i 2018 (oppdatert)

I 2018 kommer vi med flere store nyheter. Nyhetene blir presentert fortløpende i løpet av våren, og vi gleder oss til å legge dem ut. Glemt er heller ikke produkter vi har jobbet lenge med.  I 2018 vil vi endelig kunne levere flere av de allerede annonserte produktene. Følg med!

Oppdatert:

  • Den første nyheten er nå endelig klar og vil bli annonsert i begynnelsen av mai. 
  • Status BF 14: Taket er nå ferdig konstruert og master ventes inn i mai slik at vi kan begynne å støpe opp delene. 
  • Status BFS 65 type 3: Boggirammer er ferdig konstruert og støpedelene ventes inn i mai/juni.

Teakvogner i mange varianter

Nå finner du også vindusgitter til el 11 og el 14, samt gitter til di3 i N-skala i nettbutikken. Vindusrammer til både Di 3 og El 14 er nå også på lager. Hele 9 ulike teakvogner er i sortimentet, deriblant Eo 119 spisevogn, A20 990, Xco internvogn 991, BEo3a spisevogn, Ao2d salongvogn 581Ao kongevogn, sovevogn WLABo1a, sovevogn WLBo1a og Xco internvogn uten dører i ene enden. Dekaler og vindusglass følger med. Varene kan bestilles i nettbutikken.